Asiakkaiden palautetta

Olemme erittäin tyytyväisiä palveluihinne. Kaikki kukat olivat täysin toiveidemme mukaiset. Ohjeenne ovat olleet selvääkin selvemmät ja toimintanne kiitettävää. Ei ole ollut huolta teidän kanssa asioidessamme ja toimintanne on ollut ripeää.

Omat ja läheisteni kiitokset koko Ruusun tiimille isäni viimeisen matkan järjestelyistä. Ystävällinen ja ammattimainen apunne tässä raskaassa elämäntilanteessa oli korvaamatonta ja olen siitä hyvin kiitollinen.

Lämmin kiitoksemme vielä kerran tosi upeasti järjestetystä äitini hautaustilaisuudesta. Entisenä Suomen Hautaustoiminnan Keskusliiton pääsihteerinä voin verrata toimintaanne muihin vastaaviin. Se on aivan omaa luokkaansa laadussa.

Ihan parasta palvelua ❤❤❤

Halusin vielä henkilökohtaisesti kiittää Teitä palveluistanne suuren surun keskellä. Teette hienotunteista ja arvokasta työtä, meille omaisille niin vaikealla hetkellä, kiitos siitä. On ollut hienoa/hyvä asioida kanssanne.

Kiitos hyvästä palvelusta! Olette lämminhenkisiä ja surussa myötäeläviä asiakaspalvelijoita. Kaikki järjestelyt sujuivat erinomaisesti, kiitos vielä kerran.

Olette toimineet suurella sydämellä ja herkkyydellä, siitä lämpimät kiitokset teille kaikille.

Hautajaiset onnistuivat kaikilta osin erinomaisesti, kiitos siitä Hautauspalvelu Ruusulle ja Sinulle henkilökohtaisesti. Täsmällinen, nopea ja herttainenkin toiminta teki mahdolliseksi keskittyä itse asiaan pikkuseikkojen hoitamisen sijasta. Lämmin kiitokseni!

Suuret kiitokset puolisoni hautajaisjärjestelyistä. Kaikki oli järjestetty hyvin ja kauniisti. Jäi paljon kauniita muistoja.

Upea, tosi hieno käsiohjelma. Lämmin kiitos. Jo tässä vaiheessa haluan tuoda lämpimät kiitoksemme aivan erinomaisesta palvelustanne.

Suuret kiitokset hautakiven oikaisusta. Hautakivi on nyt kuin uusi. Hyvin ja huolella hoidettu.

Sydämelliset kiitokset hautajaisjärjestelyistä. Kaikki oli erinomaisesti järjestetty. Olette juuri sopivia tälle alalle. Osaatte kohdata asiakkaat lämpimästi ja ystävällisesti. Juuri tällaista palvelua tarvitaan. Asiakaslähtöistä ja kunnioittavaa palvelua.

Olemme hyvin tyytyväisiä palveluunne, kaikki on pelannut kuten on sovittu ja olemme saaneet myös haluamiamme muutoksia helposti.

Kiitos teille hyvästä palvelusta. Voin suositella liikettänne ja henkilökuntaa toisillekin.

Sydämelliset kiitokset. Saimme teiltä tukea ja apua surussa, joka on niin raskas kantaa. Kaikki hoidettu suurella sydämellä ja ihmisläheisesti.

Rakkaani äkillinen poismeno tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta. Sain teiltä apua surutyön alussa. Kaikki järjestelyt onnistuivat hyvin. On se hyvä, että on näin sydämellistä ja laadukasta palvelua.

Olemme saaneet teiltä niin paljon, että suru ja menetys helpottavat.

Heräsikö kysyttävää?